A lebuj.

A lebujban jársz. Itt engedélyezettek a hozzászólások.

Ez az részleg csupán kísérlet. Ha nem megy terv szerint, eltávolítom. Természetesen lehet mindenkit szidni, támadni, pofázni, és bizonygatni az igazad, de csak saját felelősségre. Ezért készítettem.

Reklámok

63 hozzászólás to “A lebuj.”

 1. szia! igazan tetszett az a resz amit a nokrol irtal mert teljesen ez a valosag..

  amugy felhasznaltam a karomkodas howto-t egy oltashoz koszi :D

 2. Csak annyit írok hogy bírom az írásaidat. Grat, és további jó munkát! (jah, csak ennyit akartam)

 3. Na végre valami bátorságot látok benned, bízom benne reagálni is fogsz rá amit írnak mások, főleg akkor, ha éppen elküldenek a büdös picsába. Én csak pár dolgot jegyeznék meg és kérdeznék.
  Elolvastam az írásaidat, és szerintem a jó része nem több, mint szánalmas dühkitörés, mindenféle épkézláb indok nélkül, amiken jobb esetben csak sírni lehet, már ha végig tudja olvasni az ember. Annak a bizonyos zúzósrock fanatic, majdénelküldökmindenkitagecibe típusú embernek nézlek az írásaid alapján (szeretem a rockot és nem vagyok semmilyen fób). Jelzem, semmi bajom veled, nem is lehet mert fingom sincs hogy ki vagy, csupán az irományaidra próbálnék reagálni. Nem értem egyébként, hogy eddig miért kapcsoltad ki a hozzászólásokat. Talán nem mertél kiállni a véleményed mellett, ha ne adj isten valami (szerinted ugye mindenki az) seggfej meg merné kérdezni, hogy ugyan már miért gondolod így? Az írásaid alapján, óriási elkeseredettséget látok benned, és itt ezen a blogon ki is élheted magad. Nagy mellénnyel bizonygatod az igazadat, azonban mindegyik írás túl sarkított, és az énvagyokakirályatöbbiembermegfasz gondolaton kívül semmilyen érvekkel nem jössz elő. Jelzem, engem kibaszottul nem érdekel, hogy mit csinálsz itt, néha felnézek hátha előjössz valami értelmes dologgal is, de eddig ez nem történt meg. A sok fasz, geci, baszd meg és kurvától pedig nem biztos hogy feltétlenül igazad lesz. Már csak egy kérdésem lenne. Te valóban komolyan is gondolod ezeket amit leírsz (ez a rosszabb eset), vagy csak a szándékos provokálás hajt, mások idegesítése a célod? Egyik esetben sincs semmi közöm az egészhez, de a válaszod alapján tudni fogom, hogy érdemes e erre a blogra feljönni a jövőben. Az írásaid egyenlőre hidegen hagynak, viszont az emberre már tényleg kíváncsi vagyok…egy bunkó szánalomgyár vagy e, vagy csak egy ember, aki élvezi a net adta lehetőségeket? Persze a net most meg fogja adni neked a szabadságot, hogy úgy alakítsd a dolgokat, ahogy neked jó. de ugyan már, ahogy te is mondtad sokszor, ki veszi komolyan egyáltalán az internetet?

 4. considerablyinebriated Says:

  Köszönet Vipetnek és Benyoboynak, remélem ezutáni írásaim is tetszeni fognak.

 5. considerablyinebriated Says:

  Sjonna üzenetére írt válaszomat technikai okok miatt nem bírom elküldeni (talán a hosszú üzenet miatt?). Ezzel kapcsolatban még jelentkezek.

 6. Mellesleg azt gondolom, hogy az éppen aktuális új dolgokra, amik az életedben felmerülnek és valamennyire azonos a szemléleteddel, azt kiragadod és úgymond “hirdeted”. Mint például a politikai inkorrekt dumád is…biztos olvastad valahol, megtetszett és ezzel kész volt az új jellemvonásod. Megélni valamit és megéltnek hinni nem ugyanaz, illetve ez az internet adta lehetőségek miatt nem jó mondat ez ide, de ettől még ugyanúgy csak lázadó jellem maradsz. ^^
  Mellesleg ezzel semmi baj nincs, és köss bele öt oldalról ebbe a pár mondatba, úgysem az az ÉLET, amiről most azt gondolod, hogy az – egyikőnkben sem az.
  További jó blogolást, fogom olvasni, írni kevésbé.^^

 7. Ezt majd töröld (ha akarod): azért nem tudtad elküldeni az üzit (ha WP kommenten belül írtad), mert lejárt a biztonsági időkorlát, és az oldal újratöltése, esetleg a böngésződ újraindítása nélkül nem tudat elküldeni, amit írtál. Olyan nincs, hogy túl hosszú, nincs karakterszámra korlátozva a dolog, úgh simán béna voltál? A másik lehetőség meg az, hogy nem írtál semmi, és ezzel álvázod. :D

 8. considerablyinebriated Says:

  Frissítettem az oldalt, többféleképp is próbáltam. Nem tudom miért nem bírtam elküldeni, nem a saját számítógépemen próbáltam. Természetesen megírtam a választ, be is másolom:

  Sjonna kommentárjához hasonló ostoba megjegyzésekre már számítottam. Egy dolgot szeretnék neked mondani: buta vagy. Rendkívüli tudatlanságról tanúskodik majdhogynem minden amit írtál. Ha az eddigi írásaimból is csak ennyit tudtál leszűrni, akkor igen, most elküldtelek a gecibe.

  Nem értem, miért számít bátorságnak egy kommentelhető oldal létrehozása. Külön e-mail címét hoztam létre a honlapnak, épp az olvasók véleménynyilvánításának céljából. Ha volt mondanivalód, eddig is meg lehetett mondani. Ha ezt nem vetted észre, a saját figyelmetlenségednek köszönheted. Ha kommentár formájában akartál beszólni, megmondtam már, hogy miért nincs engedélyezve.
  Érdemes tudni: mielőtt kikapcsoltam és kitöröltem a hozzászólásokat, a meglévő kommentek 90%-a pozitív volt. A negatív/kritizáló hozzászólások most is megtalálhatóak.

  Egyébként nem vagy kicsit idős ahhoz, hogy zenei ízlés alapján skatulyázd be az embereket? Nem szeretem magam “zúzúsrock fanatic”-nak nevezni. Egyrészt azért, mert úgy gondolom relatíve széles skálán mozog zenei ízlésem; másrészt mivel kurvára nem mérvadó az általam kedvelt zaj műfaja.

  Azt állítod, hogy elolvastad az írásaim, és hogy mindegyik csupán szánalmas, indokolatlan dühkitörés. Aki ezt állítja, csak arról tesz tanúságot, hogy abszolút nem érti az írások célját. Amit meg kellett indokolni, azt a helyzethez mérten megfelelően indokoltam. Ha ezt nem vetted észre, olvasd el újra. Amit nem indokoltam, azt valamilyen célból tettem (lásd: szatíra). Nem értem miért nehéz túltekinteni a bazdmegeken, mikor nem csupán ilyesmiből áll egy bejegyzés.

  Érdekes mozdulat, hogy miután rágalmaztál, szidtad eddigi írásaim, és sértően negatív dolgokat feltételeztél rólam, személyes kérdésekkel álltál elo; méghozzá azzal, hogy komolyan gondolom-e az itt írtakat. Ez már pofátlanság. Nem vagyok annyira nagyképu, hogy véleményezzem a saját személyiségem. Ha nagyon érdekel, kérdezd meg a barátaimat (akik valószínűleg hasukat fogva nevetnek az általad közzétett szégyenteljes véleménynyilvánításon), és talán kielégítő választ kapsz.

  Miért érdekel, hogy mit gondolok komolyan; és ez miért befolyásolná, hogy visszajössz-e elolvasni amit írok (mintha nem hagyna hidegen)? Számít egyáltalán?
  Illusztrálom egy példával. Azt mondtad, hogy szereted a rockot. Tegyük fel, hogy megismerkedsz egy bandával, akik zenéje megmozgat testileg, lelkileg. Akikről úgy érzed, hogy pont neked kitalált stílust nyomnak. Minden számukat átérzed, és szabadidődben állandóan őket hallgatod. A fejedbe ragad minden dallam és ritmus amit játszanak, és egy ido után rájössz, hogy a kedvenc együtteseddé váltak. Egyik nap azt olvasod, hogy megdöbbento hírek derültek ki a tagokról: a dobos adósságai miatt földönfutóvá vált, állítólag súlyos drogszenvedélye áll a háttérben. A basszer drogkereskedő hírében áll, emellett többszöri gyilkossággal vádolják. A gitáros egy terhes édesanyát ölt meg puszta kezével. Az énekes tagja a Ku Klux Klánnak, és az a hír járja, hogy szexuálisan zaklatott kiskorúakat. Soha többé nem hallgatod meg a zenéiket? Ha valaki írásai bizonyos gondolatokat és érzéseket váltanak ki belőled, ezek az érzések megváltoznak, ha számodra nem elfogadható az író felfogása/hozzáállása? Ha az író nem a számodra megfelelő módon gondolkodik, többé nem jó író az illető? Ha ezen kérdések közül bármelyikre igen a válaszod, azt ajánlom ne gyere vissza.

  Egyértelműen fogalmad sincs arról, hogy mit jelent a szatíra, irónia, cinizmus, szarkazmus, és minden egyéb, mely írásaim alapját képezi. A hozzád hasonlók kedvéért kiteszem a blog alcímének: Aki komolyan veszi, megérdemli.

 9. Con, és Te ismered a szövegértés fogalmát? :D
  Mindegyik nem egyenlő a jó része kifejezéssel…de ez csak egy példa a sok közül, amivel megintcsak mást igazolsz, mint amit állítasz Magadról. Végső soron ez a vita: szándékos félreértelmezés. ^^

 10. Úgy van, ahogy gondoltam. Gyakorlatilag semmire nem válaszoltál, és hülyeségeket írtál, egyértelmű, hogy csak provokálni akarsz ezzel másokat, amit szabad véleménynyilvánításként nevezel mellesleg. És igen, buta vagyok. :)

 11. considerablyinebriated Says:

  Terika: Megérteni a szövegeket amiket írtam nem túl nehéz, feltéve hogy van fogalmad szatirikus jellegükről. Ajjaj, asszem lebuktam.

  Sjonna: Hihetetlen vagy. Nem tudom eldönteni, hogy azért jössz hogy bosszants, vagy képtelen vagy megérteni. Mindent elmagyaráztam. Ha szerinted nem kaptál választ a kérdésekre, olvasd el újra. Nem fogom a szádba rágni; ha nem érted, nem kell visszajönnöd. Ennyi.

 12. con: ne torodj ezzel minden blogon vannak ilyenek, feljonnek es kommentekben verik a nyalukat, lasd napiszar kommentek.

 13. Jóestét! Én csak közölni szeretném mindenkivel,aki ezt a blogot olvassa,hogy ez itt egy eszméletlenül jó dolog! Vagy esetleg még annál is jobb!!! És bárki,aki ennek ellenkezőjét állitja,vagy ha csak gondolja,AZ TÉVED! És a blog szerkesztője is egy hatalmas legenda,akit én végtelenül tisztelek,és örülök,hogy a barátom lehet! Minden szép és jó itt,csak igy tovább!!! Aki meg még mindig nem ért egyet velem,az egyen meg egy kád babot XD!!!

 14. csónak!
  hat gyerekek csak annyit mondok ha téged annyira személyisége érdekel akkor keresd fel. bár azt hiszem elmennél mellette az utcán. nekem nagyon jó barátom. annyit mondok: jóarc. mindig olvasom az irásait pusztán szórakozás céljából! nem veszem komolyan. tehát nem nekem mondja. ennyi. köszönöm a lehetőséget

  U.I.: Ady is maga idejében megosztotta az olvasóközönséget.

 15. hallode ha meglesz a 10,000 vendég akkor majd iszunk 1 sört. és minden 10,000ediknél még 1 sör… oké?

 16. considerablyinebriated Says:

  Túl van tárgyalva!

 17. Mellesleg megjegyezném, hogy nem küldünk el a halál faszára Consi a nézeteid miatt. Csak próbálunk mögé látni, ami szerinted és mindenki más szerint is tökéletesen felesleges. Végül is jah, online nem lehet ismerkedni semmilyen szinten :D nem is értem, mi a faszért olvaslak…jah igen: merthogy egyet érteni nem kötelező Veled, sőt. Mint mondottam volt, nem minden meglátásodat teszem zsebre, mert nem, ellenben van, amikor igenis hasonló dolgokat gondolok én is, mint amit leírsz. Sjonna sem azt írta, hogy paraszt-gyökér-állat vagy, de Neked mégis ez jött le belőle…mindenki azt lát meg, amit akar.
  A személyességet meg butaság ide hozni, mivel itt általában nem tudjuk egymásról, hogy ki-kicsoda, mert ez az ONLINE kommunikáció. Úgyhogy pusztán ennyiből (írások) “ítélünk”, ha ítélünk egyáltalán.
  Szóval leszögezem, hogy nem lehurrogni akarom a blogod, amikor írok, de a sok kis korlátolt ember úgy látom ezt gondolja – és jah bassza a csőröm. :D Én legfőképpen szórakozni járok ide, sosem álltam le harcolni valami miatt szócsaták végeláthatatlan folyamán. ^^ Ez sem az. :P
  Mellesleg a szövegértős dologgal arra céloztam, hogy ne csak azt vedd észre, hogy majdnem mindenki Beléd akar kötni, mert olyan a stílusod, amilyen. Mert mi van, ha nem kötözködni akar és rosszul gondolod, amit gondolsz? ;)

 18. considerablyinebriated Says:

  Pontosan.

 19. jezusom, az uj poszt… :DDD

  en szakadok a rohogestol :D

 20. kövérek vagytok mind!!!!! :D

 21. <3 <— ez telleg egyre jobban felbassza az agyam h inkább 1 pöcs mint 1 szivecske, mint ahogy irtad:D

 22. Utóbbi postodon röhögtem a legjobbat az elmúlt irományok közül. Átérzem amúgy ezt a dolgot.

 23. Az új írásod jó, és most tényleg. A “rám vonatkozó” résszel is egyet értek, valóban nem egy haj de kurva jó szokás (ezt majdnem egybe is írtam:)). Ehhez még tudnám ajánlani Rev nyelvészeti tanácsait, amit ha akarsz, megtalálsz itt a wordpressen. Otaku ügyben pedig ajánlom magam.

 24. A kövér bejegyzés végén sorolgatni kezdesz… az öregeket kihagytad.
  Viszont a gyerekeket nem kéne belevenni szerintem. Hiszen téged is sikerült rászoktatni arra, hogy ne válogass és hogy köszönj. Akkor egy kis nevelés csodákra lehet képes, ezek szerint : )
  A kövéreket meg nagyon messze kéne lőni az űrbe… hiszen ha közel vannak és letérnek a pályáról, akkor akár… vissza is zuhanhatnak…jéj

  Halottak napja: egy szemszögből tekintve igazad van. Viszont nem tudom, hogy hozzád igazán közelálló, általad nagyon is kedvelt személy meghalt-e már. Azt hiszem, ha rá gondolsz, kicsit másként látod a bejegyzésed.
  Különben meg… az embereknek szükségük van a rítusokra. Igazából egy csomó ostoba tevékenységünk van, ami nem azért fontos, amit teszünk, hanem magáért a tevékenységért. Olyan funkciókat látnak el, amelyekre nem is gondolnánk első körben.
  Azt írtad, hogy ilyenkor inkább össze kellene ülni és beszélgetni, szórakozni, sztorizni. Azt lehet a temetői látogatáskor is. Sőt. Nálunk például vannak olyan rokonok, akikkel ilyenkor találkozunk csak. Velük ilyenkor beszélgetünk a közös dolgokról és az elhunyt rokonnal kapcsolatos emlékekről. Lehet, hogy ez némileg szegénységünket bizonyítja, de istenem. Burkolózzunk azzal, hogy bizony nagyon sok a rokon, sok a barát, ismerős, a távolság, a munka, az élet. Nem lehet mindenkivel napi kapcsolatban állni.

  üdv

 25. Temetős íráshoz:
  Erről mindenkinek más a véleménye, engem spec. nem foglalkoztatnak a leírt gondolatok. Ez olyan, hogy pl. egy szélsőséges vallási fanatikus szektának sem tudod megmagyarázni, hogy ugyan ne igyatok már embervért, mert semmi értelme, vagy mondhatnád a buddhistának is, hogy bakker nem létezik az örök körforgás. Különböző vallási meggyőződésű emberek élnek a Földön. Itt nálunk ez a szokás, és lehet tényleg nem érdekli az emberek 50%-át, akik úgymond feleslegesnek érzik ezt a napot. Viszont a másik 50%-nak pedig fontos, ez a meggyőződésük, hogy ez így van rendjén. Ami engem illet, nem mentem ki most a temetőbe, mert nagyon beteg voltam. Meggyújtottam itthon egy gyertyát, gondoltam rájuk egy keveset, eszembe jutottak a régi dolgok, és minden megy tovább. Ezen kár agyalni.

 26. considerablyinebriated Says:

  A kövéres cikk végén lévő sorolás egyértelműen nem teljes, hisz sokmindnekit lőnék ki az űrbe, vagy likvidálnék más röhejes módon.

  Egyébként fasza dolog, hogy rendes párbeszédre is képesek itt az emberek.

 27. hát igen. ezzel a temetős bejegyzéssel, tudod hogy te is megosztod a közönséget, még azokat is akiket kedvelsz, kedvelnek. mivel sok embernek, pl. németországból, ez az 1 lehetőségük van összel hogy hazajöjjenek családjukhoz. gondolom nem kell ragozni. végülis telleg csak magunkat nyugtatjuk azzal, h kimegyünk és viszünk egy virágot. inkább vegyük elő a fotóalbumot és beszélgessünk róla, gondoljuk a közös emlékekre. ő is ezt szeretné.
  sajnos már sok ünnep van amiből csak a virágüzletek huznak hasznot.
  inkább az olyan világnapokat kellene kicsit komolyabra venni, minthogy dohányzás ellenes világnap, a föld napja stb… csak h tegyünk is valamit,magunkért és a környezetünk érdekében.

 28. considerablyinebriated Says:

  Érthető, hogy másoknak (több okból is) mást jelent mint nekem, de nálam marad az álláspont. A Föld nap és a környezetvédelem, a dohányzás, meg a sok világnap szerintem már más tészta. Egyébként valószínűleg a dohányzásról is hamarosan írni fogok, kapaszkodjatok.

 29. maddlock Says:

  Be original.

 30. Senki sem lehet teljes mértékben eredeti, hisz majdhogynem minden lehetséges témáról születtek már írások. A lehető legtöbb az, hogy a saját stílusommal írom le a gondolataimat.

 31. maddlock Says:

  Yeah, that’s what I meant…

 32. Egykérdés Consi… Cigizel? Csak hogy tudjam mit várjak a dohányzásról…

 33. Már a témával is egy kicsit sokat elárultam, nem akarom lelőni az egészet még mielőtt megírnám. Annyit elárulok, hogy úgy közelítem meg a témát, ahogy azt valószínűleg nem sokan hallottátok. Különösen ajánlom azoknak, akik kedvelik Bill Hicks humorát.

 34. ennek az egésznek annyi a lényege, hogy mindenkinek lehet saját véleménye. amugy igaz, hogy föld világnapja környezetvédelem, de csak olyan példával áltam elő, ami nem épp keresztény valláshoz kapcsolódik. és amugy a föld világnapja egy olyan nap, amivel szerintem egyre többet kellene foglalkoznunk. környezetvédő vagyok, ez az én véleményem.

 35. Hozzájárultam a mielőbbi hódításokhoz…

 36. AWWWWWwww gy.i.l.o.k. XDDD AjdehülyevagyTe. :D (ez most bók volt ;) )
  A halottak napjás bejegyzésed többszöri nekifutásra sem tudom elolvasni. Én sose megyek ilyenkor temetőbe, simán azzal töltöm a napom (más állandó tevékenység mellett), hogy a halott emberekre gondolok, akiket elveszítettem ezáltal. Pont.
  Pont anyámmal voltam a piacon aznap reggel vagy előtte való nap, nem is tudom, ahol ugye hegyekben álltak a koszorúk, többezer forintért ugye. Szóval ezzel (koszorú) kinek adunk és mit? Illetve egyáltalán adunk? Nem vagyok fukar, de szerintem egy sír gondozásában egész évben (nemcsak azon az egy napon) ki tud teljesedni mindenféle emléknyilvánítási forma és törődés az emlékkel. ^^ Szerintem.
  Visszatérve koszorú vásárlásra: a vevő kedves halottjának szánja, megveszi, amit szépnek ítél, súlyos ezreket költve, akkor is, ha más is kellene, de inkább koszorút vesz. Az árus tudja, hogy marhára nem ér annyit a koszorú, mint ami ki van téve rá, de minden lelkiismeret furdalás nélkül eladja azt. Később ő is a temetőbe megy, mert az ő szerette is ott van. Ő is visz koszorút, de nem fizetett érte mondjuk csak 100forintot, míg a másik a 10x-esét is kifizette. Persze ez csak elvbeli dilemma, de a lehúzás akkor is etikátlan szerintem. Minden ünnepnek nevezett szarról ezt gondolom, hogy a külvilág az egyén felé semmilyen szeretettel nincsen (így még képmutató is), csak add a pénzed és menj a f@szba.
  Persze nem vagyok naiv, fogom hogy erről szól a világ…

 37. Valamivel egyetértek, valamivel nem. Elismerem van pár igazán ütős írásod, de azért nem ez a legjobb blog, amivel találkoztam. Pedig nem is olvasok olyan sokat.
  Viszont érdekelne, hogy a környezet és/vagy állatvédőkkel fogsz-e foglalkozni, mert akkor végre én is megkapnám a magamét…:P

  Megj.: A desu nem azt jelenti, amit írtál, de sebaj. Csak azért szóltam, mert meglepett a dolog. Most először találtam szó szoros értelmében vett “hibát”.
  A többi viszont ok, olyanokat is írtál, amikről még nem is hallottam… Gratula!

 38. arrol szol a vilag amive alakitjuk..

 39. Végre! Hála az égnek végre megszületett a dohányzós poszt is, magam sem tudtam volna jobban leírni ezeket a dolgokat. Természetesen ezt a témát is gyönyörűen kifikázta a South Park és ott hangzik el egy mondat, miszerint ez a túlzásba vitt szar kampány a cigi ellen, már már fasizmusra hajaz.

  Jó volt, fasza, remélem lesznek ellenérvek is…

 40. corpsecarousel Says:

  Az oldal jó elég gyakori olvasója vagyok azt hiszem. Mint gondolom elég sokan én is egyetértek a dohányzásos írással, viszont van egy észrevételem:
  1. Lehet, hogy te vagy olyan jó arc, hogy elnyomod a cigit ha valaki megkér, hogy légyszíves…. De a dohányosok nagy része nem tesz így, gondolok itt csőbunkó paraszt emberekre. Ez magában nem lenne gond, hisz odébb tudok menni, de ha valaki a buszra váró tömeg kellős közepén gyújt rá (ami nem egyszer megesik) attól hiába próbálok elhúzódzkodni a tömeg nem igazán engedi, nameg én is várok a buszomra, nem fogom otthagyni a jó kis helyemet pár bunkó miatt :D . Egyik ismerősöm fejezte ki magát a legjobban a bunkó, pl tömegben rágyújtó dohányzásokról miszerint, mindketten döntöttünk, ő úgy, hogy dohányozni fog, én meg úgy, hogy nem és mégis mindketten szívjuk.
  Nekem csupán a dohányosok ezen részével van bajom, mások azt csinálnak amit akarnak, amíg nekem nem ártanak vele (ahogy te is leírtad). Az ő életük, amiket teljes mértékben leszarok.

  Egyébként a blogomra feltenném a linkedet ha nem gond: http://www.corpsecarousel.wordpress.com.

 41. Nem szoktam rágyújtani nagy tömeg közepében. Persze csak azért mert szeretek mindenkit, és azt akarom hogy az aurám pozitív kisugárzását érezzék, ne a koporsószög füstjét.

  Felraktam a linked.

 42. Megvan a 10000, pakosh jön neked egy sörrel, hajtsd be rajta gyorsan!

 43. jajj ez igy nem lesz jó! mert elég nagy bajban leszek mert exponenciálisan fog növekedni a látogatóid száma:D elvékonyodik a pénztárcám:D

 44. Ehhehehe az új bejegyzésed. De igazad van.
  reméelm jól teltek az ünnepek és ott voltál, ahol lenni szerettél volna. (:

 45. Üdv, Consi! Tetszik a blog, határozottan, amire mellesleg tegnap leltem rá, el is olvastam az összes bejegyzést és bár van, amivel nem értek egyet (remélem nem leszek rituálisan kipicsázva innen ezért:)), mindenképp szórakoztat, amit és ahogyan írsz. Lenne egy kérdésem, ami zenével kapcsolatos, mivel látom, grindcore hívő (is) vagy. A black metal-lal hogy állsz?

 46. A black metal az általam egyik legkevésbé kedvelt stílus. Kevés együttes van amit valóban szeretek, de az a néhány se “fajtiszta”. Nem mintha a legkevésbé is lényeges lenne, de ők azok: Borknagar, Rotting Christ, Windir; tehát kemény három darab. Vannak még jóféle bandák akikre jellemző némi black hatás, bár konkrétan nem sorolhatók ide, például az Anaal Nathrakh, Belphegor, ilyesmi; de őszintén szólva a black metal majdnem minden szempontból ellenszenves számomra.

 47. Én pedig nagyon szeretem a blacket, a hangulatáért. :) Ez is csak ízlések kérdése.

 48. ha mar a stilusoknal tartunk, akkor en ska, pank, reggae a fo iranyvonalam.. de emelett dnb, breakbeat, undrgnd, alter, hc. vegulis minden kiveve a mosogepfrekvencia =)

 49. Ez mind szép és jó, de ha mindenki beugrik csak azért, hogy annyit mondjon “jaja, szerintem X tök szupi, meg Y tök szar”, akkor nem sok tartalmas megjegyzés lesz errefelé.

 50. Azt hittem havi egy bejegyzés lesz… de látom hamar beleuntál a polgárpukkasztásba. :|

 51. Túlzás lenne ha azt mondanám, hogy ráuntam. Szabadidőmben szoktam szórakozás vagy unaloműzés céljából írogatni, szóval ha huzamosabb ideig nem írok, lehet komolyabb dolgom van épp, vagy nincs ötlet egy újabb cikkhez, vagy pedig csak kedvem nincs. De nyugi, élek még, és ha épp úgy adódik, billentyűzetet ragadok és megírom amit senki sem akar hallani [olvasni].

 52. Aww. Írok már komikát az új postocskédhoz. :D
  Te betegállat. :D Jót röhögtem bevallom, tisztára mintha SP-t néztem volna. XD

 53. dícsérjelek?!szidjalak?!
  inkább; befogom a szám és olvaslak.

 54. én is olvasnálak ha írnál valamit. nagyon szerettem ezt a blogot. kár hogy nem frissül.

 55. Hát na…

 56. Havi egy poszt azért jöhetne.

 57. ifj. Farkas Gyula Says:

  Kedves onsiderablyinebriated!

  Nagyszerű és jól összefoglalt a blogja.

  Üdvözlettel:
  ifj. Farkas Gyula
  a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon

 58. Stormheit Says:

  CSAPASSÁTOK AZT A KIBASZOTT KEVÁT BASZDMEG!!!

 59. Kicsit pörgesd már fel. Pofátlanság ennyi ember igényét kiszolgálni, aztán évi 1 posztot odabaszni a népnek. Csak hogy a vakok javára való meglegyen…. Hát szopjál le.

 60. Örülök, hogy rátalálhattam erre a blogra, mert számomra pár elég égető kérdésre sikerült választ találnom. Gecijó!!444

 61. Régihaverinád Says:

  Most már igazán illene felraknod valami irományt, mert ki vagyok éhezve egy újabb gyöngyszemre! Pl. a Hitleres biztos nagy sikert aratna vagy sem. :D Igaz,h számomra az nem lenne új, de szívesen olvasnám újra. :) Szerzőtársaid biztos hozzájárulnának, hisz faszájosra sikerült. :) Tessék megerőltetni magad!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: