A hozzászólásokról és levelekről.

Mivel eme weboldal alapjában véve egy blog, elérhető egy hozzászólás nevű funkció. Ez lehetőséget ad nektek, kedves olvasóknak, hogy saját, minden mondanivalótól mentes faszságaitokkal hozzájáruljatok makulátlan és elképesztően kifinomult oldalamhoz.

Sokan rosszul tudják, hogy a hozzászólás miért jó, ezért segítek értelmezni: kommentárt akkor írj, ha van valami hozzáfűznivalód az általam boncolgatott témához. Így (ha elfogadom az irományod), a többi olvasó számára is látható lesz a véleményed. Szerintem hasznos dolog, hogy az oldal ilyen interaktív, de a probléma az, hogy mindenki számára az. Egyszerűbben megfogalmazva: ez az én oldalam, és tele van felfoghatatlanul fasza dolgokkal. Nem szeretném, hogy mindenféle idióta gátlástalanul rászabadítsa bejegyzéseimre az olyan hozzászólásait, amelyek elolvasása után hülyébbnek érzi magát az ember, ezzel rontva az oldal általános tartalmát. Természetesen lehet még írni gyűlölködő kommentárt, megpróbálhatod bebizonyítani hogy nincs igazam, vagy akár dicsőíthetsz is. Minden hozzászólást elolvasok, és ha kellően tartalmasnak ítélem, közzé is teszem. Ha írtál kommentárt és nem jelent meg, valószínűleg szart írtál. Több sikert legközelebb. A hozzászólásokat kikapcsoltam, és néhány elmés szócsatát kivéve, ki is töröltem mind. Ne írjatok ide, küldjetek levelet ha mondanivalótok van.

A főoldal jobb felén lévő sávban megtalálható az e-mail címem is. Ide megírhatjátok amit akartok, de a rossz szándékúakkal megeshet, hogy közzéteszem. Lehet támadni, szidni, gyűlölni, ahogy épp jól esik, de ez esetben vonatkozik az alábbi:

Diszklémer: Minden adatot, melyet az általam kapott hozzászólások és levelek tartalmaznak, (IP-címed, e-mail címed, minden egyéb személyes információ melyet az üzenetek tartalmaznak) saját kényem-kedvem szerint közzétehetek. Elismered, hogy minden téren igazam van, ezt illetően pedig sosem vonhatsz kérdőre. Szociális kirekesztés és publikus meggyaláztatás tárgyává teszed magad. Nem perelhetsz be, bármilyen ok merülne fel. Fenntartom a jogot eme diszklémer bármely időben való megváltoztatásához.

Nehogy lemaradjatok az “apróbetűs” részről…ja és egyetek faszt.

Update: A hozzászólások kikapcsolásának több oka van. Egyrészt nincs szükségem, hogy alátámasszátok a véleményem, főképp nem olyan formában, hogy “LOL XDDDDD SZERINTEM TISZTÁRA IGAZAD VAN LOL!!!!!!!!!! XD”. Mindent megírok amit akarok, kommentárra nincs szükség. Másrészt az, hogy ez nem vitafórum, nem akarok eszmecserét folytatni. Az Én oldalam, tehát Én döntöm el hogy mi lesz rajta.

Update 2: Meggondoltam magam, pontosabban majd’ 8 hónap után úgy gondoltam bevállalok egy kísérletet. Mostantól ismét mindenki saját felelősségére írhat hozzászólást bármely bejegyzéshez, de jegyezd meg, saját felelősségre. A sárhajigálást és a vitatkozást megengedem, és ha jónak látom, válaszolok is rájuk, de ha egy hozzászólás nem üti meg a mércét (értsd: túl retardált ahhoz hogy bárminemű mondanivalót hordozzon) nem fogom közzé tenni. Örüljetek. (A tövábbi változtatás jogát még mindig fenntartom)

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: