GyILOK (Gyakran Ismételt Lelombozóan Ostoba Kérdések)

Sokan fordulnak hozzám kérdésekkel. Néhányan azért, mert tudatlanok, fogalmuk sincs arról hogy mit jelent a szatíra, úgy tartják hogy válaszaim révén értelmet kap amúgy haszontalan életük, vagy csak puszta kíváncsiságból. Remélhetőleg itt választ találsz kérdéseidre, még mielőtt az én időmet pazarolnád azzal, hogy felteszed őket.

  • Komolyan veszel mindent amit írsz? – Igen, és ha nem értesz velem egyet, nincs itt semmi keresnivalód. Véleményem szerint rendkívül komolyan kell venni mindent, főleg azt amit az interneten olvasunk; ez alól eme weboldal sem kivétel. Amit én írok, az minden kétséget kizáróan örökérvényű törvényszerűség, ebbe pedig nem lehet beleszólásotok. Ha valamiféle ellentmondás is rejlik valamelyik cikkben, vagy megváltozott a véleményem, még mindig igazam van. Nincs vita, ennyi.
  • Miért írsz? – Mert szerintem az írás kreatív módszer a feszültség levezetésére. Rengeteg dolog ki tud akasztani, ez pedig egy olyan hely, ahol kifejthetem ezt; sőt, szinte bármilyen gondolatom. Csak szórakozás gyanánt írok ide.
  • Milyen gyakran írsz? Mikor lesz új bejegyzés? – Fogalmam sincs. Néha több hétig nincs új ötlet, néha egymás után jönnek. Úgy gondolom, hogy átlagban hetente egy új bejegyzés jön létre. Ha régóta nem volt frissítés, várj még, majd lesz.
  • Mit jelent az oldal címe? Miért ez a név? – A considerably inebriated angolul van. Szabad fordításban annyit tesz, hogy “meglehetősen ittas”. Azért lett ez a név, mert eleinte hasonló stílusban akartam írni, mint ahogyan némi alkohol és/vagy egyéb pszichoaktív anyagok által befolyásolt állapotban való elmélyült filozófáláskor beszél az ember (legalábbis én). Megesett már az is, hogy ilyen állapotban írtam. Szerintem ez jó dolog. Egyébként tudom, hogy kurvahosszú a cím, de egyelőre nem áll módomban megváltoztatni.
  • Az egyik általad írt cikk sérti az életfelfogásom! – Rossz neked. Ha a véleményed annyira gyenge, hogy egy ismeretlen alak a világhálón képes megingatni azt, ez tényleg nem a te helyed.
  • Az egyik általad írt cikk tisztára olyan mint X helyen olvasott/hallott/látott dolog, rohadt ötlettolvaj vagy, írd meg a saját szövegeid! – Azt csinálom, de senki sem számíthat száz százalékos eredetiségre. Bármilyen témához is nyúlnék, egyértelmű, hogy volt már ember aki előttem is foglalkozott az adott dologgal. Megeshet az is, hogy az én álláspontom is ugyanaz. Az eredetiséget nem tudom máshogy elérni, csak azzal, hogy a saját stílusommal írok (erre is sok más ember volt hatással – nem mintha nem lenne egyértelmű). Ha valahonnan idézek vagy fordítok, akkor hivatkozni fogok az eredetire. Ha nincs, nem kell beszólni, mert itt mindent én írtam, még akkor is ha szar (de nem az).
  • Miért gyűlölöd a nőket? – Nem gyűlölöm őket kevésbé mint a férfiakat, ne rinyáljatok nekem nőgyűlöletről meg hímsovinizmusról.
  • Miért gyűlölöd a kövéreket? – Őket sem gyűlölöm, csak viccesnek találom a remegő hájhullámokat és tokákat.
  • Miért kapcsoltad ki a hozzászólásokat? – Eddig csak pár százszor mondtam el, de elmondom ismét: nem azért, mert nem vagyok képes elviselni a kritikát; nem azért, mert félek, hogy valamelyik nagyokos farokgyerek legyaláz az elsöprő logikájával; és nem azért, mert képtelen vagyok a kulturált társalgásra. Minden kritikát elfogadok, legyen az negatív vagy pozitív, ha nem idióta módon van megfogalmazva. Ha valaki be akarja bizonyítani hogy menő és beszól az arcnak, nyugodtan megteheti, legrosszabb esetben fordítva sül el a dolog. Jelenleg egy oldalon engedélyezett a kommentelés, ez pedig a lebuj. Ha felmerül egy téma ami érdekel, közölni fogom a véleményem, és válaszolok a kérdésekre. Egy dolog fontos: nem hagyom, hogy kretének lerontsák az oldal színvonalát a hozzászólásaikkal, úgyhogy én szabom meg hogy ide mi kerül fel. Egyébként ezt ajánlott elolvasni mielőtt írtok. (Frissítve)
  • Hogyan léphetek veled kapcsolatba? – Írhatsz a lebujba, vagy küldhetsz e-mailt.

Ha van kérdésetek, írjátok meg emailben. Lehet felkerül a válasz ide is, nehogy mégegyszer feltegye valamelyik paraszt.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: