Abortálj, megéri!

Gyűlölöm a televíziót, méghozzá nagyon, ezért nem szoktam nézni. Havonta max párszor, akkor is csak ha mások a közelemben nézik, én meg hallo/látó távolságon belül vagyok. Ilyenkor se köt le, mert a populármédia javarészt szenny, az unalmas dolgok számomra a sátánt jelentik, a kommerciális TV műsorok pedig általában (szóval mindig) ide tartoznak.

Na de addig jár a korsó a kútra míg el nem törik, vagy nemtudom milyen szólásmondást tudnék ide beilleszteni, de véletlen megint hallottam fél füllel a fosdobozból valamit, ami ismét erősítette picikét az emberiség iránt érzett megvetésem. A csatorna az M1, az idő kicsit este 10 előtt. Valami vitaműsor talán, szavazással. Az ominózus kérdés és a lehetséges válaszok valami ilyesmik voltak:

Ön szerint hogyan lehetne csökkenteni az abortuszok számát?

1. Betiltás

2. Iskolai felvilágosítás

3. Médiakampány

Mondjuk az föl se merül, hogy először nem kéne teherbeesni? Ha eleve lett volna minimális felvilágosítás – nem szükségszerűen iskolai, apád is elmondhatja, hogy ha benthagyod a sunában dákeszt, amikor a babaszószt kiömleszteni készülsz, esélyes, hogy akaratán kívül babucit kezd el formálni a riherongy kurva akit éppen fasszal baszol, idiótáknak pedig nem érdemes reprodukálni, úgyhogy igazán megkímélhetnéd a következő generációt az ocsmány sarjadtól, ezért húzd ki légyszives időben a hancúrlécet, vagy használj gumit, esetleg birkabelet – akkor rengeteg nemkívánt terhességnek elejét vehetnék. Ez nem csak az iskola felelőssége, hanem a szülőké is, ez szerintem egyáltalán nem kérdés. A sötétközépkor prűdségével csak visszafelé fejlődhetünk.

Na de betiltás? Tiltsák be az idiotizmust, több haszna lenne a világnak belőle! Ha egy szerencsétlen tizenéves lányt megerőszakolnak, mégis mit tegyen? Eltartani képtelen, a szülés is valószínűleg hatalmas trauma lesz számára, a gyerek, ha egylátalán megszületik, kurvaszar körülmények közt fog felnőni, valószínűleg szükséges anyagi háttér és ami mégfontosabb, apa nélkül; na de az ultrakonzervatív-ultravallásos erkölccsőszök a magzat védelmében a lány, meg a megszületendő gyerek életét tönkretennék. Okés, ha csipesszel szednek ki a méhedből egy főtuszt, az nyilván nem kellemes, de mi van, ha ez a végső megoldás? Ez csakis a szóbanforgó nő döntése kéne, hogy legyen, mivel az ő teste forog kockán. Semmiféle Jézusista szekta torz világképét terjesztő szélsőséges propaganda sem szólhat bele.

Állandó ellenérv itt az, hogy az abortusz gyilkosság. Nem értem, hogy miért gondolja bárki, hogy egy magzat egyenértékű egy élő emberrel. Hol is húzzuk meg a vonalat? Vannak vega ismerőseim. Az ő gondolkodásukban mondjuk több rációt látok (nem használnak állati termékeket, mert az állatok lemészérlása és tenyésztése “erkölcstelen” az állatok életének értéke miatt) még ha nem is egyezek vele. Egy magzatnak nincs öntudata. Egy magzat nem egy kifejlett “lény”. Mindig ráfogják, hogy “hádde láccik a kis fejecskéjje, kezecskéjje….” nem, azok csupán fejlődésben lévő nyúlványok, amik hasonlítanak egy fejecskére vagy kezecskére, igazából közel sincsenek ahhoz, hogy funkcionálni tudjonak. A magzat nem egy kész ember. Ha mégis, akkor ugyanezen logikát követve a fiatal lányok havonta gyilkolnak a menstruálással, én pedig népírtó vagyok, ha recskázok. Nem, ez nem így működik.

De na, ha kitarthatsz a véleményed mellett, hogy szerinted mégis ember egy 3 hónapos magzat, egy kérdésem van csupán számodra. Tegyük fel, hogy egy terhességi klinikán vagy, ahol hirtelen tűz üt ki. Menekülnöd kell és két dolog közül csak az egyiket mentheted meg: 1 (egy) újszülöttet, vagy egy csuport, amiben van 100 (egyszáz) embrió. Őszintén, melyiket választod? (hagyd figyelmen kívül, hogy az embriókat nem csuporban tárolják, ez csak szemléltetés)

Legyél szépen felelősségteljes és próbálj nem teherbeesni, ha nem vagy képes egy normális gyereket fölnevelni. Ha mégis megtörténik, inkább abortáld, minthogy világraszabadíts mégvalakit, aki az én életem teszi nehezebbé.

Ja és a TV-ről még csak egy dolog: baszódjon meg a Való Világ és te is, ha bármi közöd volt hozzá! Vigyétek a népbutító, zombivá-tevő, embereket kényelmükben agymosó, Huxley-, és Orwell-féle dystopiát egyaránt idéző, fogyatékkeltő médiaszutykotokat a bús picsába!

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.