Nem biztos, hogy ezt el akarod olvasni.

Szarás után nem törlök segget. Nekem furának tűnik. Simán azt mondom “fáj a fasz” és fölhúzom a nadrágom. Na de néha a szar egy része lepottyan mielőtt az egész teljesen kijön és valamennyi ottragad a farpofáim között.

Ez hamarosan elkezd száradni és kis szardarabkák alakulnak ki a segglyukamnál. Éjjelente mindig azt csinálom, hogy kicsipkodom a darabkákat az ujjaim hegyével. Néha a szar rászárad a seggszőrömre. Ilyenkor ki kell tépkednem a csibésztallérokat – a seggszőrre rászáradt szart – a segglyukam tájékáról.

Mikor már hónapok óta csipkodtam a szaros seggszőrt a kulalukamból, hozzászoktam. Egy idő után a faszom is fölállt tőle egy kicsit, de mindig egyre jobban.

Egyszer csak szakadt a cérna és nem bírtam tovább: a markomba gyűjtöttem a szardarabkákat és kivertem a faszom. Hihetetlenül élvezetes volt… életem legjobb orgazmusa.

Időnként fogtam egy kis szartörmeléket és gyengéden belenyomkodtam a faszom lyukába. Fájt… de aztán annyira jó volt. Utána kivertem és figyeltem, ahogy a szaros seggszőrcsimbókok gecivel és néha vérrel keveredve spriccelnek a faszomból.

Mindenkinek ajánlom, hogy kipróbálja ugyanezt… életed legjobb elélvezése lesz.

—————————————-

Ennek a szövegnek valójában semmi köze hozzám, egy angol nyelvű fórumon készült screenshoton találkoztam vele és lefordítottam. Küldözgesd barátaidnak és figyeld a reakciójukat, esetleg másold be fórumokra, hogy felpezsdítsd a hangulatot. Remélem kellően beleélted magad a szövegbe és jól érezted magad.

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.