NE RAGADJ BILLENTYUZETET HA NEM TUDSZ MASKEPP IRNI MINT EGY FOGYATEKOS!!!!!

A címet szándékosan írtam úgy, ahogy. Egyszerű írói fogás lett volna, csak miután leírtam, egyből annyival hülyébbnek éreztem magam, hogy el is felejtettem hogyan akartam elkezdeni a bejegyzést.

Na, megvan. A billentyűzet okos dolog. Gyorsan lehet vele írni, és kiolvashatatlanság problémáját is ki lehet vele küszöbölni, ha a kézírásod ocsmány, mint például az enyém. Ezért is szeretem sokkal inkább a klaviatúrát a toll helyett – nem fájdulnak meg öt perc alatt az ujjaim, a csuklóm, sokkal hamarabb legépelek bármilyen szöveget, és ha valaki beszól, hogy nem tudja elolvasni a szöveget, ráförmedek, hogy formatálja újra a gyengénlátó vén fasz. Sok elbaszott internetfelhasználó viszont az evolúciónak azon pontját sem érte el, hogy megtanulja hogyan kell helyesen használni ezt a darab műanyagot.

Pár alapvető példája eme omniprezens faszságnak mindennapi MSN beszélgetéseim során is befigyel:

Kattints a képre, hogy normálisan látsszon. Egyébként én vagyok a kiszipolyozott búvárruha, később kitérek rá, hogy miért csupa nagybetű.

Nem értem, miért nem képesek az emberek egy gyors alt+shifttel átváltani magyar nyelvű billentyűzetre, ha már csak ezen múlik mondanivalójuk értékelhetősége. Akarhanyszor igy ir nekem valamelyik kreten egy uzenetet, nem is vagyok hajlandó rá értelmesen válaszolni, mert nem vagyok képes ilyen kontextusba helyezni bármit, ami kicsit is több értelmet hordoz mint egy marék száraz kutyaszar. Válts, bazmeg! Egyrészt azért, mert így írni a lustaság netovábbja – bár ez önmagában még rendben van, hisz jómagam is a lehető legkevesebb erőfeszítéssel próbálom az adott célt elérni; ez esetben viszont az egyetlen cél, melyet elérhetsz az, hogy egy beszéd-, és írástudatlan retardáltéhoz hasonlóvá válik a szöveged. Amúgy meg nem értem miért barátkozok Puding nevű emberekkel.

A másik, hasonló dolog a caps lock. Egy darabig poén, például ha az a célod, hogy egy önnön testét félig megrágott ételmaradványokat, okádékot és nyálat szétmajzoló fogyatékost próbálsz utánozni. Egyszer részegen fölmentem MSNre és jó ötletnek tűnt bekapcsolva hagyni a caps lockot, a hecc kedvéért. A poén ebben az, ahogy ahogy írsz/olvasol egy full nagybetűs szöveget, hallod a fejedben az illető hangját ordibálni. Bár lehet, hogy ez csak velem van. nem tudom. Próbáljátok ki, tutiság. senki sem fog komolyan venni. Nekem is csak pár kövér nőt sikerült felbosszantanom, akiket azóta le is tiltottam (nem értem miért voltak egyáltalán kövér csajok az MSN kapcsolataim közt, de most már mindegy).

Na de megint elkanyarodtam, úgyhogy gyorsan visszatérek: dühöngő retard hatáshoz folyamatos caps lock dukál, így tényleg faszt sem ér a mondanivalód, bármiféle mély értelmet is hordozna egyébként, bár ezt amúgy is kétlem. Sőt, még erre is hányhatsz egy lapáttal, különböző írásjelekkel. Most regélnék a kisebb mint háromról (mely valójában egy rövid, hegyes fallosz <3), ceje pux-ról, halmozott fölkiáltó-, és kérdőjelekről, elbaszott, olvashatatlan betűtípusokról meg egyéb faszságokról, de ezt már megtettem kétszer is, úgyhogy inkább belinkelem a szóban forgó bejegyzéseket.

A közösségi oldalak különleges ökoszisztémája.

Pár dolog ami az interneten felbosszant.

Ez se normális, hogy harmadszor merül föl ezen a szar weboldalon ugyanaz a kibaszott téma, pedig a sok balfasz aki “szörföz” (ennél hülyébb szinonimája nincs a böngészésnek) a neten még most se jött rá, hogy nagy általánosságban egy szöveg formai zagyvasága fordított arányosságban áll azzal, hogy mennyire éri meg időt pazarolni az elolvasására. Nem vagy e. e. cummings és a javadra szolgálna, ha nem próbálnál rá hasonlítani, bár valószínűleg úgysem tudod, hogy ki az. Ha a szövegeid úgy néznek ki, mint egy rakás szar, az a te rakásszar-léted is igazolja.

Ja és még annyit, hogy kurva anyját mindenkinek, aki a megcserélt Z és Y betűs, szar magyar nyelvű billentyűzetet használja. 101 gombos magyar billentyűzetről nem hallottál? Nem jó a sima QWERTY, geci? Akkor ne használj számítógépet, faszfej!

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.