Visszatértem, hozhatod a sört!

Többen panaszkodtak nekem a bloggal kapcsolatban. Leginkább azért, mert ez évben csupán egy darab bejegyzés született (az sem szokványos jellegű) és egy április 1.-i poén-oldal, és belegondolva, hogy holnap már július hónapja kezdődik, ez siralmas teljesítmény. De az igazság az, hogy még mindig fáj rá a fasz – ugyanúgy mint azelőtt.

Nem láttam értelmét írni addig míg nem adódik téma, míg nem jön magától az írni vágyás, úgyhogy hanyagoltam, egészen eddig. Hogy miért? Dolgom volt. Most már ráérek, úgyhogy változások következnek.

Először azt említeném, hogy a hozzászólásokat minden bejegyzésnél engedélyeztem. Számos oka van ennek is, többek között az, hogy tudni szeretném miért ennyire frusztrált mindenki. Nem, nem akarok Csernus bácsi nyomdokaiba lépni, egyerűen mindig is érdekelt hogy hogyan képesek az emberek végletekig felbosszantani magukat vadidegenek összefüggéstelen irományai miatt. A másik az, hogy (néha) szórakoztatóak a hozzászólások. Nincs annál röhejesebb, mint amikor valaki félreért valamit, nem veszi észre a rendkívül szembetűnő szarkazmust, vagy komolyan vesz valami banális ostobaságot, és dühödten prédikál, mintha az internet valóban serious business volna (egy kiváló példája ennek itt található, a kommentárok elolvasását kiváltképp ajánlom).

Még egy apró változás: a linkeket kicseréltem. Bocs ha eddig “linkcsere-partnerek” voltunk, meguntam a dolgot. Most már csak olyan weboldalak linkjeit rakom fel, amelyeket magam is látogatok, ismerem tulajdonosait, vagy egyéb okból érdemlik ki hogy fent legyenek. Ha tetszik amit írok, linkelj be. Nem ígérek cserébe semmit. Ha nem akarod, hát ne tedd, igazából hidegen hagy. Nagyjából ennyi.

Ja, meg van új fejléc kép is. Úgy néz ki mint egy rakás szar, de kell a változatosság.

Reklámok

6 hozzászólás to “Visszatértem, hozhatod a sört!”

 1. most akkor lehet kommentelni? o_O

 2. ducilap.info – ikszdé

 3. Nem, a szövegdoboz dísznek van kitéve, ezen írások pedig képzeleted szüleményei. o_O ikszdé

 4. Pfff! Antiszocialis, barbar, internetfuggo, kozben persze zabalo… hajgepek!
  Hat beszarok ezektol lassan szektakba tomorulnek es majd jol meg fognak
  tomni disznozsirral… :P , ha egyszer elkapnak…
  de csak lehagyom mar a ducit…
  A hajtol sajat gondolataik nincsennek csak fikazni tudnak BAUZIK! :P
  ducilap.info… xD

 5. 10 000 ember Says:

  10 000 ember kellett a sörhöz? :D

 6. melancholia Says:

  ducilap.info – minden elismerésem ezeknek a ‘néniknek’..
  Rettentően érdekel, hogy vajon egészségesnek találják-e a saját életmódjukat.. Vajon hogy állhat az értékrendjük? Magabiztosak és erősek? Egy kis mozgás és önmegtartóztatás csodákra képes..
  Üdv!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.