Kötelező karácsonyi bejegyzés.

Eljött ennek is az ideje, egy undorító vallás által népszerűsített képmutató ünnep, mely a szeretet helyett csupán arról szól, hogy minél többet költsünk felesleges dolgokra, melyeket olyan embereknek adunk, akik meg sem érdemlik, csak hogy órákon át hallgathassuk értelmetlen pofázásukat…

Már kezdted beleélni magad, mi?

Nyugi, ez a bejegyzés nem azért született meg, hogy leszidjam a Karácsonyt. Bár megeshet, hogy számomra ez a pár nap nem ugyanazt jelenti mint nektek, valamilyen módon nekem is ünnep.

Sok ember ilyenkor is arról rinyál, hogy mennyire gyűlöli ezt az ünnepet, a családon belüli feszültség, ajándékozás miatti anyagi gondok, satöbbi miatt. Nem szeretnék e témában kioktatni senkit, mivel hidegen hagynak mások ünneplési szokásai, és hogy ki milyen okból költekezik feleslegesen, de számomra egy dolog a fontos: ilyenkor van ideje időt tölteni azokkal, akik igazán megérdemlik. Úgyhogy emeld fel azt az ocsmány, elkorcsosult, órákon át való üléstől elzsibbadt valagad, kapcsold ki a számítógéped, és menj szórakozni a haverokkal/családdal/akárkivel. Hihetetlen, hogy van aki ilyenkor is vadidegenek értelmetlen szóáradatait olvassa, ahelyett, hogy valami értelmessel foglalkozna.

Aki Szilveszterkor is ezt a honlapot böngészi (inkább az enyémet mint másét, de akkor is) hivatalosan megkapja az örökszűz kitüntetést. Életed végéig egy pincében fogsz élni, sosem lesznek barátaid, sosem lesz semmilyen kapcsolatod ellenkező nemű személlyel, magányosan fogsz meghalni.

Most pedig tünés innen, és érezd jól magad.

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.