A kövéreket ki kell lőni az űrbe.

A kövér emberek felbasszák a cukrom. Irritál a látványuk, emellett személyiségük gyakran úgyszintén ellenszenves. Akarommondani személyiségük hiánya – aki ekkora testtömeggel rendelkezik, szellemi tulajdonságai nemlétéről tesz tanúságot.

Sokak szerint a ducik vidámak, hisz mindig mosolyognak. Valójában nem mosolyognak, csupán az arcukon lévő hájfodrok és zsírpárnák gödrei leginkább egy Down-kóros vigyorához hasonló torz kifejezésekre emlékeztetnek. A kövérek nem vidámak. Te vidám lennél, ha tested kétharmada élettelen cafatokból állna? Kétlem. Ha kilenc tokád lenne, szívesen mosolyognál? Én felakasztanám magam (ha találnék elég erős kötelet).

Nem vagyok anorexia párti; ha nem akarsz enni, felőlem éhen halhatsz. Az anorexia és bulimia ostoba, kitalált betegségek, melyeket gyerekkorban kellett volna kiküszöbölni fegyelmezéssel. Nehezemre esik elhinni, hogy míg a város egyik felében valaki szemeteskukákat túr át kajáért, vagy az utcán koldul naphosszat, hogy bírjon egy szenyót venni; valahol máshol egy elkényeztetett picsa azzal a tudattal hány ki egy háromfogásos ebédet, hogy kövérnek érzi magát. Azt mondom: úgy kell a rohadéknak! Mikor kisgyerek voltam és olyan ételt kaptam amit nem akartam megenni, anyámék nem leptek el csokival, tortával meg süteménnyel. Kizártak a hidegbe, odabasztak elém egy élő nyulat, svácjibicskát, gyufát meg fát, és hagyták hogy feltaláljam magam. Nézzetek rám most, talán válogatok? Nem ám! És még kövér sem vagyok.

Visszatérve a kövérekre: rühellem őket. Azokat sem tudom megérteni, akik a kövér nőkkel szimpatizálnak. Ismert viccek szólnak arról, hogy miért jók az ágyban (bárhol lehet rajtuk puncit hajtogatni, és jól szopnak, mert mindig éhesek [ezutóbbi állítólag igaz, de magam nem mertem még utánajárni; isten ments, hogy egy kövér nő a dákeszhoz érjen]) de ezek szarkasztikus jellege egyértelmű. Olyant viszont gyakran hallottam már, hogy az a legjobb nő, amin van mit fogni. Hátbazmeg, ha neked annyiban merül ki egy jó külsejű nő jelleme, hogy van rajta mit fogni, akkor nem is érdemelsz jobbat. Remélem valamikor sor kerül életedben arra, hogy együtt élj egy ilyennel, bebugyolálja magát kétszemélyes takarótokkal, és kitúr téged az ágyból behemót testével.

Felfoghatatlan, hogy hogyan képes bárki is közösülni (értsd: valamilyen csoda folytán erekciót előidézni és fenntartani, beférkőzni a combok/farpofák közé, és sokáig pumpálni anélkül, hogy a gigászi zsírfalak porrá zúzzák csontjaid miközben köztük szenvedsz) egy kövér nővel, úgy, hogy az illető nem szanaszétbaszott részeg és nincs nála minimum két viagra. Undorítóak, a fül mögött felhalmozódott kosz és izzadtság szagát árasztják, nagyszájúak és kötözködősek, valamint visszataszítóak a fasz számára.

Egyszer olvastam egy érdekes éjszakai tevékenységről: összeülni a haverokkal, majd versenyezni: az nyer, aki a kocsmában levő legkövérebb nőt meghúzza. Mondjuk ez egy darabig vicces lehet, talán élvezed is; de másnap ráeszmélsz arra, hogy az ágyad két lába elgörbült, a matrac lejt, a takaród lerángatták, a napfény bejutását valami ormótlan test akadályozza, és a becsületed nincs sehol. Ha neaggyisten meghágnék egy kövér nőt [lekopogom], drótkefével és sebbenzinnel tusolnék öt napig.

Nem nagyon érdekel a közjó és a társadalom, de azt be kell látnunk, hogy a  kövérek semmit jót nem hoznak az emberiségnek. A túlsúlyosság egészségtelenséghez vezet, ezzel rossz példát mutatnak – elhitetik, hogy a kövérség elfogadható. Emellett túl sok helyet foglalnak, és rendkívül ocsmányak. Ha egy kövér nő testhezálló ruhában kimegy az utcára, közszeméremsértés vádjával kéne bíróság elé állítani. Gondoltam arra, hogy villamosszékbe köttetem őket, de megtörténhet, hogy nem férnek bele, vagy hogy összetörik alattuk. Nyaktiló általi kivégzéshez óriási méretű szerkezetre és pengére lenne szükségünk, a méreginjekcióval akkora tömegű emberi hulladék jönne létre, hogy az már környezetszennyezés… egyik sem tökéletes. Több lehetőséget átgondolva arra jutottam, hogy a legjobb megoldás az lenne, ha kilőnénk őket az űrbe.

Sokatokban bizonyára felmerült a kérdés: hogyan építünk meg egy olyan erejű és méretű gépet, amely képes ekkora tömeget a világűrbe repíteni. Erre már van egy tervem, amellyel a kövér emberek saját pénzből építenék meg koporsójukat: pénzt gyűjtenénk tőlük egy gigászi, modern gyorskajálda és pláza felépítésére. Meglásd, bent lesz minden ami túlsúlyos és nemkívánatos. Lakótelepet is létrehozhatnánk, hogy többen elférjenek. Mondjuk egy hónapig hagyjuk őket teljes kényelemben hanyagolni az életüket, aztán megvonjuk tőlük az áramot, és működésbe helyezzük az új, hipermodern koncentrációs tábort. Amikor már eleget fogytak és kevesebb tehert hordoz a szerkezet, kilőjük őket a Nap felé. A kövér kérdés meg is van oldva! Már csak valami hasonlót kell kitalálnom a vallásosokra, hippikre, fajgyűlölőkre, kisgyerekekre, konzervatívokra, szar blogírókra… áh, túl sok van belőlük, picsába az egésszel. Remélhetőleg az emberiség kihal a segítségem nélkül is.

Reklámok

3 hozzászólás to “A kövéreket ki kell lőni az űrbe.”

 1. matahari Says:

  kérvény
  Felülírott kérvényezi soron kívül 1 személy világűrbe küldését.
  Célszemély adatai:
  Neme:nő
  Testsúlya:90 kg
  Magassága 153cm
  Kora:60év felett
  Jellemzője egy szóban:hisztérikus
  Betöltött posztja a társadalomban: anyós

 2. A_kövérek Says:

  user14
  2009-09-17 21:59:58
  Megnéznék róla egy képet…..Arctalanul könnyû írogatni és biztos találnék rajta fikáznivalót bõven.Azt meg egyenesen kikérem magamnak, hogy ápolatlan és igénytelen lennék!

  user13
  2009-08-28 12:24:00
  Én sokkal gonoszabb lennék vele, mint Ti :D Simán engedném, hogy “meghágjon” (ahogyan õ fogalmazta), ám utána jönne az élvezet számomra 5 teljes napon át, hogy tudom: drótkefével és sebbenzinnel tusol ;)

  user12
  2009-08-28 11:28:04
  Szerintem egyszerûen lõjük le, hogy ne szenvedjen.

  user11
  2009-08-28 08:46:02
  Sziasztok! Erre az írásra két dologgal szeretnék reagálni. 1. A kövérségen lehet változtatni, a hülyeségen nem. Én lefogyok ha akarok, az Úr viszont marad ilyen hülye. Az Õ bárgyúsága örök. 2. Kár bántani soraiért, mert csak gondoljatok bele mennyi kövér emberrel találkozik minden nap és mivel utálja Õket, iszonyatos napjai lehetnek. Az egész napja gyûlölködésben telik. Tuti nagyon rossz neki. Írásából ki is derül mennyire szenved. Puszi!

  user10
  2009-08-27 11:45:03
  “Amikor már eleget fogytak és kevesebb tehert hordoz a szerkezet, kilõjük õket a Nap felé.” Akkor meg már minek? :D Szerintem a bácsit hagyni kell, had hajkurássza a sáskákat :) Hál Istennek, hogy én-mi megmenekültünk tõle :)

  user9
  2009-08-25 13:44:18
  Ez az ember beteg. Ahogy elnézem nem csak a kövérekkel van baja, hanem a hogy leírta: “vallásosokra, hippikre, fajgyûlölõkre, kisgyerekekre, konzervatívokra, szar blogírókra” Valamilyen szinten minden ember beletartozik valamilyen kategóriába. Én úgy látom ennek az embernek a világgal van baja! A nyulas sztori alapján feltételezem, hogy nem lehetett egy harmonikus gyerekkora, rossz körülmények között nõtt fel, és úgy próbálja saját nyomorúságát palástolni, hogy másokat “bánt”, és így majd nem lesz olyan egyedül a szenvedésével.

  user8
  2009-04-12 02:19:42
  Mondjuk én pszichológus vagyok és abban van valami amit user7 írt. Leginkább attól irtózunk amivé nem akarunk válni és igazán úgy tudsz tõle irtózni, hogy megéled. Persze ettõl még tévedhetek én is. Mondjuk sokat elmond az emberek elleni gyûlölete, amirõl ír és az is érdekes, hogy jelleme mennyire elhatárolt. Mindenesetre biztosan komoly saját maga alkotta szabályai sokszor megoldhatatlan feladat elé állítja társkereséskor. Persze különös az is, hogy az illetõ nem gondol bele abba amit mond kg-onként jelenleg 300 millió euróba kerül. És az én esetemben is igen komoly költséget emésztene fel.

  user2
  2009-04-03 07:18:14
  Hello ! a képet én raktam hozzá, jelezve ezzel, mit gondolok az illetõrõl, meg az írományáról.”csak valaki olyan találhatta ki aki maga is kövér volt és igazából az állapotot utálja” ne haragudj de ez butaság, aki kövér volt, annak együtt érezni kéne nem? mert ez így a képmutatás netovábbja lenne ha õ is kövér lett volna, most meg õket ócsárolja…

  user7
  2009-04-03 03:50:35
  Ja egyébként takarékos fiú kilõnni az ûrbe. Bár szerintem az agyában tátongó ûr nagyobb kiterjedésû, mint az univerzum. És ennyi ésszel szabadlábon nehéz lehet. A birka arcúnak csak azt kívánom vegyen el egy kellemes anorexiást és az ne tudjon többet hányni. És remélem olyan szép nagyra kerekedik, hogy kinyomja a nyomorultból az összes baromságot, amit ide leírt. Bizony aki arról ír mit utál az magához köti és az lesz a keresztje.

  user7
  2009-04-03 03:41:57
  A hülyeség netovábbja, ami itt van már bánom, hogy pazaroltam rá a drága idõmet. Ez egy butaság és csak valaki olyan találhatta ki aki maga is kövér volt és igazából az állapotot utálja. És a végén az a vesztes felirat, na igen mindenki magából indul ki.

  user6
  2009-04-01 08:40:24
  Ez gyökér! Szerintem a teltebb csajok sokkalta szebbek mint a gizdák. Valahogy erotikusabb ha van egy nagyobbacska popsi és nem csak a csontváz. nem kell elkeseredni, a pasik többsége igenis szereti a husibb lányokat!

  user5
  2009-03-24 21:33:22
  Ezt a seggfejt!!! Szerintem inkább õt kellene kilõni az ûrbe (ha már ezt a fantasztikus megoldást agyalta ki azzal a zavarodott agyával), ott legalább nem zavarná senki. Egyébként pedig, most komolyan! Ki az az elmebeteg, aki annyira utálja a kisgyerekeket, hogy likvidálná õket??? Szerintem az ilyen ember inkább b…on egyedül. Nem is baj, hogy nem érdeklõdik a kövér lányok iránt, legalább biztos, hogy nem kerülünk vele még csak véletlenül sem szorosabb kapcsolatba. A másik, hogy olyan szülõk gyerekeként, akik kipakolják a hóba a kisbicskával meg a nyúllal, nem is csodálkozom rajta, hogy ilyen utolsó, gusztustalan f.sz lett belõle. Az ember elsõ sorban a családjától kapja meg a szeretetet és tanulja meg, hogy hogyan is kell azt csinálni. Szerintem ebbõl õ nem sokat kapott. És ezt most nem a kövér nõk iránti utálatára értem, mert az ízlés dolga. De épeszû, jóérzésû ember nem akarja szándékosan megalázni emberek egy csoportját, csak azért, mert nem felelnek meg külsõre az ízlésének. Azt hiszem ez az írása meglehetõsen kimeríti a gyûlöletkeltés fogalmát. Mintha ezt a törvény büntetné… Vagy nem jól tudom!?

  user2
  2009-03-20 11:05:43
  Hajni :D nehogy már egy ilyen idióta miatt keseredj el! Nekem van egy olyan gyanúm a taggal kapcsolatban, hogy titkon, még magának sem vallja be, de izgatja a gondolat, hogy milyenek lehetnek a kövér lányok. De mivel nagyon szégyelli a dolgot, ilyen módon próbál megszabadulni a “bûnös” gondolattól. Nem kell az ilyet felvenni, maximum röhögni érdemes rajta.

  user4
  2009-03-19 13:30:19
  Na, üdv Mindenkinek! :) Közléskényszerem támadt, mikor elolvastam ezt a nagyon körültekintõen fogalmaztott, összefüggéseket megvilágító irományt. user1-el ellentétben én a mû kulcsgondolataként ezt emelném ki: “…Kizártak a hidegbe, odabasztak elém egy élõ nyulat, svácjibicskát, gyufát meg fát, és hagyták hogy feltaláljam magam.” Hát ennyi… Remélem, hogy olvasod Te ott a távolban, mert innen üzenném: sajnállak Öreg.., és remélem egyszer lesz szerencséd értékes, mitöbb értelmes, mély, tartalmas emberi kapcsolatot teremteni, fenntartani. Jah, és még szép napot is Neked ott… :)

  user3
  2009-03-18 21:19:50
  Fájt olvasni ezeket a mondatokat ,hiába tudom ,hogy szélsõséges ,elvakult otrombaság a tartalma .Sajnos van benne némi valóság alap .Nem véletlenûl olvashatjuk pl a társkeresõ oldalakon “molettek kíméljenek “A fiatal fiúk körében “égõ kövér csajjal járni ” A pszichológiai véleményezés szerint a túlsúly -árulkodik a jellemrõl is .Folytathatnám ,nem érdemes . Elkell fogadni ,hogy sok ember szemében csúnyák a kövér nõk . A kurva istenit ennek az állatnak ,jól elcseszte a kedvem ,úgy érzem magamat mint egy ormótlan mutáns ,nem akarok átmenni bõgõmasinába ,de annyira rettenetes ez az írás .

  user2
  2009-03-16 10:22:23
  user1, ne húzd fel magad, nagyon szánalmas az író, én is inkább nevettem a végén, nem kis önértékelési problémája lehet, plusz kisebbrendûségi komplexus, stb. Köpködni mindig könnyebb, mint megérteni valamit összefüggések alapján :)

  user1
  2009-03-16 01:43:03
  Az egésznek a szíve-lelke abban a bizonyos utolsó mondatban rejlik: “A kövér kérdés meg is van oldva! Már csak valami hasonlót kell kitalálnom a vallásosokra, hippikre, fajgyûlölõkre, kisgyerekekre, konzervatívokra, szar blogírókra; áh, túl sok van belõlük, picsába az egésszel. Remélhetõleg az emberiség kihal a segítségem nélkül is.” … annyit fûznék hozzá, hogy remélem TE is az emberiség tagja vagy, mert akkor remélhetõleg TE is kihalsz hamar… bár örülnék, ha a saját fajtád kihalásába egy kicsit belesegítenél és csak azok a bizonyos többiek halnának majd ki a segítséged nélkül.

 3. Ezeket olvastam már. Itt vannak, ha valaki nem tudná. Tényleg röhejes, ajánlom mindenkinek a kommentek elolvasását, én többször majdnem sírva fakadtam.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.