Válasz néhány ostoba női kérdésre.

A minap újabb zagyva blogokat nézegettem szabadidőmben. Fogalmam sincs miért teszek ilyesmit. Általában azzal végződik, hogy ráunok és belefogok valami célszerűbbe, mint például a bokám elrágásába, vagy megdöbbenve kell győzködnöm magam, hogy az emberiség hamarosan kihal egy véres zombi apokalipszis közepette, mert nem sokáig bírom már. Ritka ostoba faj az ember.

A témára visszatérve, találtam egy bejegyzést, amely egy a nők közt népszerű kérdéssel foglalkozik, Szex az első randin? címmel. Már a címtől felforrt a vérem, és kedvem támadt az arcommal kisimítani a járdaszegélyt. Miféle kérdés ez bazmeg? És miért foglalkozik vele ennyi rendkívül tiszteletreméltó és becsületes nőszemély?

Hogy értsétek is pontosan miről van szó, azt ajánlom lessetek bele a bejegyzésbe, és olvassatok utána, mit gondolnak Ők. Elárulom, hogy én mit gondolok: a nők alapjában véve gerinctelen, hazug ribancok, függetlenül attól, hogy kivel mikor fekszenek le. Mielőtt megsértődnétek és képmutatónak vagy nőgyűlölőnek bélyegeznétek elárulom, hogy a férfiakról [és általánosan az emberekről] sincs sokkal jobb véleményem, de ez most nem ide tartozik.

A kérdés, hogy pontosan hányadik randin “add oda magad” irreleváns. Tedd, amikor jónak érzed. Elméletileg egy párkapcsolat akkor működik, ha mindkét illető jól érzi magát a másik társaságában. Természetesen ez a gyakorlatban máshogy működik. A körülöttünk lévőek belénkgyömöszölik azt a tudatot, miszerint az elvárások, önmegtartóztatás, örök hűség, és egyéb felesleges, értelmetlen dolgok is ide tartoznak. Basszátok meg az elméleteiteket, az élet lényege [főképp] az élvezet és boldogság, a derű, az eufória, nem pedig az, hogy szándékosan elutasítod ezeket, valamilyen ostoba morális elvárások miatt! Nem az erkölcstelen kurvulást és könnyűvérűséget pártolom, hisz mindennek van határa – amit mindenki magának szab meg – de szerintem az ideális felfogás valahol az, és a status quo között van. Valahol a gátlástalan ribanc, és az indokolatlanul visszafogott apáca között. A végletekbe esés nem mindig a legjobb megoldás, senki sem gondolt még erre?

Egyáltalán miért lényeg, hogy hányadik randin történik az első aktus? Ha mindkét félnek baszhatnékja van, hol a probléma? Itt kissé egy oldalra szorulnak a kérdések, mivel egy férfi valószínűleg nem ütközik dilemmába. Sokuk annyira elkeseredett szar, hogy a lelkét is eladná a kúrásért, még ha a partner nem is annyira vonzó. Míg a faszi legfeljebb azon gondolkozik, hogy jó ötlet-e pakolni ebbe a kufferba, vagy túl kövér, és másnap a haverok jót röhögnek majd rajta a kocsmában; egy lány ilyen értelmetlen kérdéseken eszi magát: Most adjam oda magam? Megérdemli? Félreérti? Ettől kurva leszek? A válaszaim a kérdésekre, sorban:

  1. Mikor máskor adnád oda magad? Két hét múlva is az leszek, aki vagyok. Ne hidd, hogy pináért változtatok a személyiségemen, mert én azt nevezem kurvaságnak.
  2. Miért ne érdemelné meg? Ha megérdemelte hogy szóba állj vele, hagytad hogy megcsókoljon, hogy felvigyen a lakására, miért ne folytatnád? Az előbbi események alapján szórakozásra vágytatok mindketten, minek pont most abbahagyni? Talán ha nem helyezi beléd a falloszát, kevésbé leszel ribanc? Tévedsz. Ha az illetőt nem becsülöd annyira, hogy lefeküdj vele, egyáltalán miért jutsz el arra a pontra, ahol ilyen dilemmába kerülsz? Tünés haza, bazmeg. Legközelebb döntsd el mit akarsz, vagy bele se kezdj.
  3. Mit értene félre egy kúráson? Egyáltalán mit lehet félreérteni?! Szórakozni akartatok, ennyi. Ha így akarsz rászabadítani néhány nemi betegséget, hát gratulálok, de ezen kívül nem sok más indok jut eszembe.
  4. Ha szerinted a coitus választ el a ribanc-léttől, jócskán mellélőttél. Ha azt gondolod, szabad mindenki előtt ráznod magad és kirívóan viselkedned egész addig, míg nem veszel faszt a szádba, rosszul hiszed. Ha már ezen kell gondolkoznod, eddig is kurva voltál. Késő bánat, most már tarkónlőheted magad.

A nők folyamatosan elküldik, kiábrándítják, összezavarják és átbasszák a férfiakat, egy szerelem nevű gigászi faszság reményében. Úgy érzik, ez ügyben a cél szentesíti az eszközt, akárhogy sértünk meg másokat. Nem újdonság, hogy a logikus, ésszerű gondolkodás teljes mértékben hiányzik túlnyomóan nagy részükből, de szar nap mint nap szembesülni azzal, hogy ilyesmi miatt lettünk ejtve, miközben valami olyasmit vágtak a fejünkhöz, hogy úgy érzem túlságosan kötődsz hozzám, vagy legyünk inkább barátok. Az ilyen mondatoktól vállvetve kerülget a dühkitörés és hányinger.

Ahelyett, hogy rejtvényekben próbálnátok gondolkodni, lehetne mindenki egy kicsit közvetlenebb, őszintébb. Ha már ennyire a másik gondolataira akartok rájönni és követelni dolgokat/görcsösen megfelelni, egyszerűbb lenne, ha elfogadnátok egymást, és az elvárásokat félrevetve próbálnátok örömet szerezni a másiknak. Ha ez nem működik, nem érdemes együtt lennetek. Egyáltalán miért kell ezt elmondani, nem mellbevágóan egyértelmű?

Szar a világnézetetek. Az enyém jobb.

Reklámok

2 hozzászólás to “Válasz néhány ostoba női kérdésre.”

  1. Igaz. De nem minden nő ilyen szerencsére, és némelyiknek van annyi esze hogy NE ezeken gondolkodjon

  2. uvy_peti Says:

    Igaz igaz igaz !!! Csatlakozok az előttem szólóhoz !!! Azzal egészíteném még ki talán, hogy az értelmesebb nők száma sajnálatos módon igen elenyésző … / :

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.