Kepfeltoltes.hu: egy honlap melynek nem kéne léteznie, de mégis itt van.

Rengeteg ember használja a kepfeltoltes.hu honlapot, de kikúrt fogalmam sincs, hogy miért. Ez a honlap egy rakás szar. El kellene távolítani a világhálóról, börtönbe zárni a tulajdonost, és vele együtt az összes faszt aki szolgálatba vette ezt a kép-kiszolgálónak alig nevezhető szarkupacot.

Már a főoldal megjelenésekor nyilvánvalóvá válik, hogy mekkora ganédombbal állunk szemben. Az oldal image-host (képtároló site, melynek célja a képfájlok gyorsan elérhetővé tevése) létére olyan lassan tölt, hogy az embernek hamarabb támad kedve elgyalogolni Azerbajdzsánba személyesen kézbesíteni a képet, minthogy megvárja míg betölt a kurva oldal.

Felkínálja nekünk, hogy több képet töltsünk fel egyszerre, (maximum húszat) ami alapjában véve jó dolog. De ki akarna ide 20 képet felrakni? Amikorra sikerül felraknod, valószínűleg eléred azt a kort, mikor már inkább rejtegetni akarod a képeket, mintsem mutogatni..

Ilyen az, amikor egy kepfeltoltes.hu-n található képet szeretnél megtekinteni.

Egy “publikus” funkció is van, sőt, alapból ki van pipázva. Ez böngészhetővé teszi a képed, vagyis egy mindenki által elérhető oldalra kerül, és ha nem felejted el a jelölést kiszedni, esélyt adsz az összes idióta felhasználónak hogy röhögjenek az ocsmány képeiden (ez esetben igazuk lesz, egyáltalán miért mentél oda?).

A fent villogó reklámból is sokat tanulhatunk a honlapról: “Csináltad már 7 pasival egymás után?” – az egészet gecitől csöpögő arcú, sekélyes kurvák tervezték, kizárólag más ostoba kurváknak.

Fogja már fel mindenki, hogy a képfeltöltésponthu a lehető legrosszabb választás a rengeteg image host között. Ajánlok egyet, csak mert rendes vagyok, de rengeteg lehetőség van. Én mondjuk fagylaltszedő kanállal venném ki a szemeim.

Update: Itt van néhány egyéb lehetőség, ha képeket szeretnél feltölteni.

Reklámok

4 hozzászólás to “Kepfeltoltes.hu: egy honlap melynek nem kéne léteznie, de mégis itt van.”

  1. Loibl Fanni Says:

    Szia!
    Tetszik a stilusod, es koszi a linket. Am egyetertek! :D Vegre talaltam egy normal oldalt, ahova egy mp alatt feltehetek mindent
    Koszi

  2. Abszulút 1et értek. Még amikor épp csak megtnultam képetföltölteni, én is csak akkor hosználtam a képfeltöltést. Elösször azthittem lefagyott a Windows….

  3. Köszi,végre!!!Olyan linket ad ami használható is.Már napok óta szenvedek és nem ment egyik oldalon sem.De neked hála bejött!!!És jó a szöveged:)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.