Vajon miről írhatnék…?

“Vajon mivel gazdagíthatnám újonnan létrehozott internetes oldalam, hogy az utókor minél nagyobb örömére szólgáljak?” – Ilyen faszságokon gondolkozok én péntek este. Habár ez nem mindennapi esemény. Ilyenkor leginkább a söröket nyitogatom, vagy valami hasonló kreaív jósággal foglalkozok, a maestét mégis Rátok szánom. De téma mégiscsak kéne, nem? Először valami mélyenszántó témát gondoltam kivesézni, felszeletelni és számotokra feltálalni, de ehelyett inkább olyasmivel foglalkozok, ami senkit sem érint. Egy kikúrt jó videojátékról, melynek neve Mortal Kombat.

Néhányatoknak bizonyára ismerősen cseng e név, de sokatoknak valószínűleg újdonság. Erre egy választ tudok csak adni: életből szarok vagytok. Ez a játék olyan szinten jóság, hogy pont úgy mint az ultrahangot a fül – bizonyos agyak képtelenek érzékelni. Nézd ezt a faszit:

Scorpionnak megvolt anyád, a húgod, lehet a kutyád is - szerintem a top50 pasi közt a helye

Scorpionnak megvolt anyád, a húgod, lehet a kutyád is – szerintem a top50 pasi közt a helye

Gondolom most sokatok azt gondolja hogy “HÁDDE EMBÖR, EZ VALAMI SZMOTÁN SÁRGA NINDZSA AKINEK SZEME SINCS ÉS VALAMI KÖTÉL VAGY LÁNDZSA GYÜN KI A KEZIBÖL LOL! LEHET H SZERINTED EZ A FASZA DE SZERINTEM ENNEK SEMMI ÉRTELME!” Tévedsz. Vita lezárva. A Mortal Kombat jobb mint Te.

(2008-08-08)

Reklámok

Egy hozzászólás to “Vajon miről írhatnék…?”

  1. Az lett volna legjobb ha el se kezded a blogot,gondolkodás helyet maradtál volna a sörivásnál az legalább meglátszodok rajtad

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.