Nem lehetne arrébbállni?!

Ma reggel hajnali négykor ébredtem. Vagyishát addig sem aludtam, de fel kellett kelni az ágyból. Mentünk faterral a rétbe munkálkodni. Tíz köbméter használt fűrészport és forgácsot ellapátoltunk csak úgy spontán, kedvtellésből. Ugyebár egy gecinagy pótkocsi meg traktor is kellett az elszállításhoz, erről ismerősök gondoskodtak.

Mikor a többtonnás járgány elindult a keskeny földesúton, egy magyarországi rendszámtáblájú kocsi jött elő szemből. Természetesen a traktorosok félrehúzódtak, hogy utat adjanak, ezzel az oldalon lévő fákat ledrimbolva. Ez nem volt elég a kocsiban ülő, felettéb kirívóan öltözött és sminkelt idős hölgynek, aki az ablakon kinézve olyan tekintettel pillantott rám mint egy pofánfosott víziló, és azt ordibálta hogy “MITKÉPZELNEKMAGUKRÓL HOGYLEHETEZTÍGY MÉRNEMÁLLNAKBEAMODA?!?” Készítettem egy illusztrációt a helyről.

Perszehogy nem férsz el, geci!

A hátsóudvar része, madártávlatból. Egyértelműen látszik, hogy a kocsi elfér az úton.

Megkerülte, tehát nincs min vitatkozni. De akkor mérszólbe? Nemtudok mit hozzászólni az ilyenhez. Egyébként meg, aki ilyen öreg, úgysem siet sehova, mifaszér’ nem curükkolt vissza, várta meg míg a férfiak elvégzik a munkát és próbálkozik ismét, hátha addigra eltűnik a felettéb botrányos akadály? Vagy miért nem szállt ki a kocsiból, tuszkol a hüvelyébe négy tonna állati ürülékkel átitatott fűrészport és veti magát a Tiszába? Tudom miért: mert egy kibaszott idióta! Vannak helyzetek, ahol eutanáziát kell gyakorolni, még ha nem is haldoklik az illető.

(2008-08-09)

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.