Még csak három hét!

A következő személy, aki felhozza a nyár közeledő végét, intenzíven arcul lesz csapva. Bármerre vagyok, legyen az a világháló vagy a “valódi” világ, találkozok olyan szinten fasz személyekkel, hogy szükségesnek érzik hogy kijelentsék: “Még csak három hét és kezdődik a suli!”

A jókurvaanyátokba, tudom bazmeg, de ne hozd fel! Nem kell hogy emlékeztess arra, hogy három hét múlva hogy fogok szart enni! Tisztában vagyok vele, de te ahelyett, hogy örülnél a még meglévő időnek, te inkább rontod a morált azzal, hogy a bekövetkezendő szarságokra emlékeztetsz. A hozzád hasonló idióták számára készítettem egy kis rajzot a számítógép naptárát felhasználva. Pirossal van jelölve az összes nap amikor be lehet rúgni, azzal, hogy a péntek-szombatokat kivéve mindig van minimum egy nap józanodásra.

Nem is olyan kevés az a 3 hét, ugyebazmeg?

Ha nem vagy képes az én baszogatásomnál hasznosabb tevékenységet találni a hátralévő szünidőben, inkább fogd be. De a kurva életbe ne hozd fel mégegyszer a hátralevő időt, még akkor sem ha csak két nap van csak hátra, mert megeshet hogy kiskapával az orrodban ébredsz.

Reklámok

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.